Nieuwe Uitzendmarkt vestiging in Heerhugowaard

Datum: maart 18, 2014

Vanaf eind maart 2014 zullen onze Arbeidsexperts Fred Westerdaal en Ada van der Hoff een nieuwe Uitzendmarkt vestiging openen in Heerhugowaard. Samen zullen zij werkgevers en werkzoekenden bijstaan in het vinden van de juiste kandidaat of baan!

Nieuwe vestiging

Als franchisenemers van Uitzendmarkt, zullen Fred Westerdaal en Ada van der Hoff de vestiging in Heerhugowaard gaan runnen. Voor het ondernemersduo is het de nieuwe uitdaging, waar zij al een tijdje naar op zoek waren. Gezamenlijk zullen zij zorg dragen voor de match tussen werkgevers en werkzoekenden in Heerhugowaard en omgeving.

Toekomstbeeld

Vanaf het eind van deze maand zal de vestiging  aan de Bevelandseweg 8 in Heerhugowaard dagelijks geopend zijn. Wie niet zo lang kan wachten kan echter altijd bellen of mailen voor een afspraak . De ondernemers hebben veel vertrouwen in de toekomst samen met Uitzendmarkt. Plannen voor een tweede vestiging in de regio worden al gemaakt.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.