Nieuwe Uitzendmarkt vestiging in Breda

Datum: juli 8, 2014

Dinsdag 8 juli j.l. heeft Uitzendmarkt haar deuren geopend in Breda. Onze Arbeidsexperts Kim Leijten en Marleen de Wijs zullen samen werkgevers en werkzoekenden bijstaan in het vinden van de juiste kandidaat of baan. Met de opening van Uitzendmarkt Breda heeft de organisatie haar 18e vestiging geopend. Echter, Uitzendmarkt groeit verder. Uitzendmarkt is een ambitieuze organisatie met jarenlange ervaring in de personele dienstverlening en hoopt eind 2016 haar 150e vestiging te openen.

Momenteel is Uitzendmarkt met name vertegenwoordigd in het zuiden van het land, waardoor de keuze is gemaakt om een vestiging te openen in Breda.  Met de opening van Uitzendmarkt Breda  breidt de organisatie haar vestigingennetwerk uit, wat aansluit op de doelstelling om 150 vestigingen te realiseren aan het eind van 2016.

Uitzendmarkt Breda is te vinden op de Heerbaan nummer 244a, 4817 NL te Breda. Kim en Marleen zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 op 076 – 571 00 90 of via breda@uitzendmarkt.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.