Nieuwe uitstraling Andy’s dierensuper

Datum: juli 1, 2012

Op 14 juni is Andy’s Loosdrecht vernieuwd en met een uitbreiding aan vierkante meters heropend. De zaak van de familie van Henten heeft een uitbreiding gekregen in het assortiment dierenbenodigdheden. “De zaak was sterk vertegenwoordigd in de landbouw- en tuinsector, er heeft nu een uitbreiding plaatsgevonden in de productgroepen paardensport, tuingereedschap, dierenbenodigdheden en voeders. Andy’s Loosdrecht is geautomatiseerd via ProPOSS van Valk Software. De uitingen in marketing en signing aan de binnen- en buitenkant van de winkel zijn geoptimaliseerd en het geheel is gemoderniseerd. De organisatie gaat de upgrading van de Andy’s-formule de komende tijd uitrollen over de andere Andy’s-winkels”, aldus een woordvoerder van de formule.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-uitstraling-Andys-dierensuper.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.