Nieuwe SUBWAY® geopend in Paddepoel (Groningen)

Datum: mei 25, 2013

Voor of na college smullen van een warmgebakken subsandwich? Even van de fiets om uw tanden te zetten in een vetarme Chicken Teriyaki? Vanaf deze week is Groningen een SUBWAY® restaurant rijker. Fans van de bekende sub sandwiches kunnen nu ook terecht in Paddepoel (Zonnelaan 253), het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen. Dit nieuwe SUBWAY® restaurant, aan de buitenkant van het winkelcentrum, is de vijfde in de stad.

Het kersverse SUBWAY® restaurant is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur (op donderdag tot 21.00 uur!), op zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur. “U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt de trotse eigenaar Ilsa de Vries, die het restaurant runt met haar vader Jan. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”

Gezond verdienmodel

Voor Ilsa de Vries en haar vader Jan is het hun eerste SUBWAY® restaurant. Ilsa doorliep met succes de Hogere Hotelschool en heeft veel ervaring in de horeca, zij is verantwoordelijk voor de operationele taken. Jan heeft ruim 25 jaar ervaring als ondernemer en neemt de zakelijke kant voor zijn rekening. Ze zijn ambitieus en overtuigd van het SUBWAY® concept. “Een gezond verdienmodel! We willen in de nabije toekomst samen dan ook graag meerdere stores openen. Wij zijn van mening dat Subway een deel zal zijn van een nieuwe eetcultuur, met name onder jongeren. De broodjes worden immers dagelijks vers gemaakt, met verse ingrediënten. En iedereen kan voor zich zelf bepalen hoe gezond hij die dag wil eten.”

Ideale voedingsbodem

De locatie waar hun SUBWAY® restaurant is gevestigd, aan de doorgaande weg vanuit het centrum naar het universiteitscomplex van Groningen, is volgens Ilsa de ideale voedingsbodem. “Dagelijks komen hier 10.000 fietsers voorbij, voor het grootste deel studenten. Bovendien wordt er de komende jaren flink geïnvesteerd in Paddepoel, een wijk van zowel studenten, jonge gezinnen als oudere mensen. Ook de wijken eromheen zijn volop in beweging en hebben veel toekomstperspectief. Met andere woorden, een SUBWAY® restaurant kan hier niet ontbreken!”

Persoonlijke sandwich

Klanten kunnen bij SUBWAY® Paddepoel, dat 50 zitplaatsen biedt, kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Ilsa. “De Italian B.M.T. met sweet honey sauce. Maar eigenlijk vind ik alle varianten lekker!”

Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

Over SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.250 vestigingen in 102 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 134 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.