Nieuwe Starbucks op Rotterdam Centraal

Datum: september 4, 2012

Op het treinstation Rotterdam Centraal zal dit jaar een Starbucks openen. Starbucks heeft online vacatures uitstaan voor barista’s die in de nieuwe vestiging moeten gaan werken. Starbucks is al aanwezig in Rotterdam met een koffiecorner op de Erasmus Universiteit via cateringpartner Albron. Volgens de koffieketen is er ruimte voor in totaal 25 stationswinkels van Starbucks in Nederland.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-Starbucks-op-Rotterdam-Centraal.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.