Nieuwe SPAR Citystore in Zutphen

Datum: juli 5, 2016

Op het Stationsplein in Zutphen opent op donderdag 7 juli ondernemer Martijn ten Berge een volledig nieuwe SPAR City store. Het aantal SPAR City stores neemt gestaag toe. Ook in deze nieuwste SPAR Citystore kunnen zowel passanten als buurtbewoners terecht. Op weg van station naar binnenstad Zutphen en andersom vinden consumenten alles wat nodig is voor de komende 8 uur. Ook de nieuwe bewoners van het oude havengebied, dat wordt her-ontwikkeld, zullen de SPAR city snel ontdekken als zij via het tunneltje onder het spoor van en naar de stad gaan.

Of het nu gaat om dagelijkse boodschappen of om producten om direct te consumeren. De SPAR in Zutphen heeft het allemaal. Belegde baguettes, sandwiches, fruitsalades, croissantjes, verse sappen, smoothies of gewoon een uitstekende koffie met wat lekkers erbij. Ook complete kant en klaar maaltijden, maaltijdsalades, kant en klaar aardappeltjes, groenten enz. zijn in ruime mate aanwezig. Dagelijks zijn er speciale “mealdeals” voor 3 verschillende eetmomenten.

Steeds meer consumenten in een toenemend aantal steden ontdekken de SPAR Citystore waar gemak voorop staat. SPAR staat van oudsher bekend als de winkel voor dagelijks gemak in dorp of buurt, maar deze moderne stadsvariant met een eigen “look en feel” is in steeds meer steden te vinden.

Nu binnenkort dus ook in Zutphen, in het voormalige kantoor van de ANWB, aan de noordzijde van het centrumgebied. Ondernemer Martijn ten Berge staat vanaf donderdag 07.00 uur samen met zijn team van medewerkers klaar om zijn klanten te ontvangen.

Door: Martin Van Willigen, Customerfactory

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.