Nieuwe Rivièra Maison Flagship Store in Utrecht

Datum: juni 3, 2012

Op 24 mei is de nieuwe Rivièra Maison Flagship Store in Utrecht door CEO Henk Teunissen geopend. Franchisenemers van deze vestiging zijn René Goeth en Jesse Bijlsma. Zij waren al franchisenemers van de Rivièra Maison-vestiging in Utrecht, deze vestiging is verhuisd naar de winkelstraat Oudkerkhof en is een Flagship Store geworden. De vestiging telt 3 verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van 700 m². “Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. De perfecte locatie en het authentieke pand zorgen voor een ultieme sfeer, met als doel de verwachting van onze klant te overtreffen”, aldus de franchisenemers.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-Riviera-Maison-Flagship-Store-in-Utrecht.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.