Nieuwe partners voor FranchiseFormules Adviestak

Datum: oktober 23, 2017

Expense Reduction Analysts (ERA) is een internationaal adviesbureau (en tevens franchiseformule) met meer dan 700 actieve consultants in meer dan dertig landen.

De consultants ondersteunen het bedrijfsleven en (semi)overheden bij het besparen op indirecte kosten op ruim 40 verschillende kostencategorieën, zoals bijvoorbeeld verzekeringen, bankkosten, loonkosten, leaseauto’s en gebouwen. Daarnaast levert men consultancy-diensten op het gebied van inkoopmanagement en doen leveranciersaudits bij bedrijfsverkoop, overname en fusies.

In 2016 heeft Expense Reduction Analysts opnieuw een sterke groei in Europa doorgemaakt. Met een omzet van 33 miljoen euro realiseerde de formule voor het twaalfde achtereenvolgende jaar een sterke groei. Ook in Nederland en België kon in het afgelopen jaar met tevredenheid teruggekeken worden op de resultaten. In 2017 heeft dit zich vertaald in allerlei nieuwe ontwikkelingen, samenwerkingen en franchisenemerschappen. Met een geheel nieuw marketing- en trainingsprogramma is de verwachting dat zowel het netwerk met aangesloten consultants als de klantportefeuille zal blijven doorgroeien de komende jaren.

De vertegenwoordigers / Area Developers van ERA in Nederland (Theo Bouwmans, links) en België (Wim Vermeersch) zijn onlangs aangesloten als businesspartner bij de FranchiseFormules Adviestak.

 

Over de FranchiseFormules Adviestak 

De Adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband. De aangesloten partners zijn allen zelfstandig ondernemer én expert op het gebied van franchising of een (gerelateerd) deelgebied daarvan. Er zijn partners actief in Nederland en België.

Onze core business is het helpen en adviseren van bedrijven bij de introductie, expansie, ontwikkeling en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Daarbij staat het “van A-tot-Z” ontzorgen van de klant voorop. De veelal nauwe samenwerking van partners onderling bij de uitvoering van opdrachten maakt onze dienstverlening sterker en het netwerk van onze klanten groter.

Ook partner worden? Meer informatie via de website van de Adviestak.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.