Nieuwe opzet franchisebeurs Onderneem “˜t!

Datum: februari 22, 2016

Op donderdag 7 april en vrijdag 8 april 2016 vindt voor de 13e keer de franchisebeurs Onderneem ‘t! plaats in Expo Hoevelaken. Op de beursvloer kunnen potentiële franchisenemers in contact komen met franchisegevers en toeleveranciers uit diverse branches.

Ook dit jaar is het aanbod weer uitgebreid, van food formules, zoals FEBO, Fortune Coffee en Bakker Bart, tot non-food formules, zoals Specsavers en Optie1. Er zijn ook diverse dienstverlenende organisaties aanwezig, zoals ABN AMRO en Koelewijn & Partners, die de bezoekers van adviezen kunnen voorzien. De beurs is zo opgezet dat de bezoeker zich in één dag uitgebreid kan informeren over het zelfstandig ondernemen binnen formuleverband.

Retailserviceorganisatie Euretco neemt dit jaar weer deel met 7 formules. Ruud Morien, acquisitiemanager sportformules Euretco, vertelt waarom: “Wij zoeken ondernemers en ja, dan moet je toch echt hier zijn.”

Nieuwe openingsdagen

“Dit jaar vindt de beurs voor het eerst plaats op een donderdagmiddag en -avond en op de vrijdag”, vertelt beursorganisator Guido van der Horst. “Afgelopen jaren werd de beurs georganiseerd op vrijdag en zaterdag, maar we willen dit jaar de bezoekers de mogelijkheid geven om op donderdagavond, na het werk, de beurs te komen bezoeken tot 21.00 uur.”

Meer informatie vis de beurswebsite: www.ikwordondernemer.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.