Nieuwe ontwikkelingen franchisebeurs Onderneem “˜t!

Datum: november 13, 2015

Niet alleen de huisstijl van de Franchise Beurs Onderneem “˜t! is veranderd, ook de beursdagen zijn gewijzigd. In 2016 zal de beurs plaatsvinden op donderdag 7 april (van 14.00 tot 21.00 uur) en op vrijdag 8 april (van 10.00 tot 16.00 uur). De beurslocatie, Expo Hoevelaken, is ongewijzigd.

“We gaan nog meer veranderingen doorvoeren, zo komt er een Overnameplein waar vestigingen ter overname aangeboden worden, de Starterswand van afgelopen jaar is veranderd in Startersstands en we gaan op elke dag twee thema’s behandelen, zoals Food en Bedrijfsoverdracht. Zo voeren we ieder jaar vernieuwingen door!”, vertelt beursorganisator Martine Schippers. Op de vernieuwde website van de franchise beurs staat het volledige concept vermeld.

De eerste standhouders hebben zich al aangemeld. Heeft u interesse om deel te nemen als standhouder? Bekijk dan de brochure.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.