Nieuwe McDonald’s restaurants in Moordrecht en Sassenheim

Datum: maart 26, 2013

McDonald’s opende deze week haar 232ste en 233ste restaurant in Nederland. Beide restaurants bieden in totaal ruim 180 nieuwe arbeidsplaatsen. Afgelopen maandag werd McDonald’s Moordrecht geopend en gisteren vond de opening van het restaurant in Sassenheim plaats. De openingen passen binnen de strategie van McDonald’s Nederland, waarbij het bedrijf vooral investeert in werkgelegenheid, innovatie en kwaliteit.McDonald's restaurant Sassenheim

Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland, is zeer tevreden met beide nieuwe restaurants. “Onze strategie kenmerkt zich door investeringen en dat is best uniek gezien de huidige economische omstandigheden. We investeren dit jaar 45 miljoen euro in werkgelegenheid, innovatie en kwaliteit”. Eén van deze investeringen is de opening van nieuwe restaurants. “Ook de komende jaren willen wij blijven groeien, waardoor wij de komende drie jaar ruim 1.200 banen creëren”, aldus Jo Sempels.

Met de opening van beide restaurants biedt McDonald’s ruim 180 nieuwe lokale arbeidsplaatsen: in de gemeente Teylingen ruim 100 en in de gemeente Zuidplas ruim 80. Beide restaurants bevatten daarnaast de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals LED verlichting, low oil volume friteuses en twee watervrije urinoirs, elk goed voor 115.000 liter waterbesparing per jaar.

De ambitie van McDonald’s is om dit jaar nog minimaal drie nieuwe restaurants te openen. Ook de komende jaren blijft het bedrijf op verschillende vlakken investeren in groei. Met 233 restaurants is McDonald’s marktleider in Nederland. “We zijn zeer zeker marktleider in kwantitatieve zin, maar dat willen we ook zijn en blijven als het gaat om kwaliteit”, aldus Jo Sempels. “Daar werken we met meer dan 17.000 medewerkers iedere dag hard aan en we proberen ons ook wat kwaliteit betreft meer en meer te onderscheiden”. Deze week is McDonald’s gestart met een grootschalige campagne om gasten te informeren over de kwaliteit van haar producten.

 

Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s 233 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.