Nieuwe locatie Spare Rib Express in Nijkerk

Datum: september 20, 2019

Foodservice keten Spare Rib Express heeft een nieuwe Takeout & Delivery locatie geopend in Nijkerk. Dit is het 58e bezorgrestaurant voor de formule.

Afgelopen woensdag, 18 september 2019, gingen de deuren van een splinternieuw bezorgrestaurant in Nijkerk open. Franchisenemer Kenneth van der Poel begon ooit als maaltijdbezorger bij Spare Rib Express Purmerend en raakte bevriend met de eigenaar van Spare Rib Express ’t Gooi. Al snel ontstond de interesse in de premium franchiseformule.

Spare Rib Express Nijkerk is gevestigd aan het Van Reenenpark 39, te Nijkerk. Dit is vlakbij het NS station van Nijkerk en aan de rand van het centrum. Een prachtige locatie met veel potentie. “In en rond Nijkerk merkten we in aanloop naar de opening al veel interesse op vanuit omwonenden. Vragen als ‘Wanneer gaan de deuren open?’ en ‘Vanaf wanneer kunnen we de heerlijke Spare Ribs bestellen?’ kwamen geregeld binnen”, aldus Kenneth.

De grand opening van Spare Rib Express Nijkerk vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019 . Spare Ribs liefhebbers opgelet, want de opening zal traditiegetrouw gepaard gaan met een smakelijke openingsactie. Onder het genot van een Spare Ribs proeverij kun je het splinternieuwe bezorgrestaurant aan het Van Reenenpark 39 komen bewonderen!

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.