Nieuwe locatie FloatCenter op Scheveningse Pier

Datum: juli 7, 2015

FloatCenter heeft een unieke locatie op Scheveningen bemachtigd: de Pier! Eind vorig jaar werd de Pier gekocht door projectontwikkelaar Kondor Wessels vastgoed en hotelbedrijf Danzep. De nieuwe eigenaren willen van de Pier “een plek maken waar mensen graag naartoe komen. Met winkels, wellness, evenementen, kunst en cultuur en goede horeca”. Het streven is om de Pier nog dit jaar te openen voor het publiek. Ook FloatCenter zet in op een spoedige start. De gesprekken met potentiële franchise ondernemers voor deze unieke locatie zijn in volle gang.

FloatCenter

FloatCenter startte in 2007 in Den Haag. FloatCenter maakte als eerste in Nederland gebruik van de Ocean FloatRoom. Deze FloatRoom biedt vele voordelen ten opzichte van de meer claustrofobische floattanks. FloatCenter biedt naast het floaten aanvullende behandelingen voor een optimale ontspan- / hersteldag, waaronder massages en Finse sauna. FloatCenter kent dan ook een brede doelgroep: van mensen die puur voor algemene ontspanning komen, (top)sporters die zich op een belangrijke wedstrijd voorbereiden (of juist daarvan willen herstellen), zakenmensen die weinig tijd voor ontspanning hebben maar wel continu op topniveau moeten presteren tot mensen die stress, slaapproblemen, reuma of een spierziekte hebben.

Floaten

In het kort komt het floaten neer op het drijven op ruim 30 cm zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatcabine of floatroom. Floaten is de manier om de diepste ontspanning te bereiken. Tijdens het floaten worden de prikkels zwaartekracht, geluid en licht uitgesloten. De effecten van floaten zijn jarenlang wetenschappelijk onderzocht en tonen aan dat floaten de meest effectieve methode is tegen onder meer stress, oververmoeidheid en overbelasting (zowel fysiek als mentaal).

Franchise

FloatCenter kiest voor samenwerking op basis van franchise. Het unieke FloatCenter concept en lokaal ondernemerschap vormen een ijzersterke combinatie. FloatCenter franchise kan als solitair center worden gerund en is daarnaast een interessante aanvulling voor gevestigde ondernemers in branches als zorg & welzijn, sport, wellness en hotellerie.

Meer informatie over FloatCenter vindt u in bijgaand formuleprofiel. 

Meer informatie over “de Pier” vindt u hier

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.