Nieuwe licentie Anytime Fitness

Datum: januari 20, 2013

Anytime Fitness heeft weer een nieuwe franchisenemer mogen verwelkomen. Carlo Schumacher was samen met zijn vrouw Sylvia in Sittard om hun eigen Anytime Fitness licentie te ondertekenen.

Anytime Fitness is een franchiseformule die zich richt op het makkelijk en toegankelijk maken van fitness. 24 uur per dag zijn de vestigingen geopend. De eerste Anytime Fitness vestiging in Nederland werd op 15 Juli 2011 geopend in Susteren. Carlo en Sylvia volgen Anytime Fitness al vanaf de start in Nederland. Zij zijn enthousiast over de kracht van het concept en de groei van Anytime. Samen zijn zij op zoek naar een geschikte locatie in de regio Eindhoven. In Nederland zijn momenteel 10 vestigingen en dit aantal zal verder toenemen. Wereldwijd heeft Anytime Fitness ruim 2000 vestigingen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_15_januari_2013.htm#anytime

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.