Nieuwe franchiseondernemers Bakker Bart Oss

Datum: februari 19, 2013

Wim en Saskia van Heijnsbergen hebben de Bakker Bart vestiging in Oss overgenomen van Rob en Carin Veerdonk. Toen ze zagen dat de franchiseonderneming te koop aangeboden werd, besloten ze een nieuwe uitdaging aan te gaan.

De nieuwe eigenaren volgden een interne opleiding bij Bakker Bart en konden vervolgens aan de slag. Saskia: “Ik ben negentien jaar bedrijfsleider geweest bij McDonald’s in Uden. Wim was leidinggevend monteur bij Schrijvers Elektrotechniek. Allebei waren we toe aan een nieuwe uitdaging. Dit kwam op ons pad.” De vestiging heeft ondertussen een nieuwe vloer gekregen en het assortiment is aangevuld met vlaaien, smoothies en jus d’orange. Verder zijn de openingstijden verruimd en is de franchiseonderneming nu dagelijks geopend van 08:00 tot 18:00, op koopavond tot 21:00 en zaterdag tot 17:00. De eerste Bakker Bart  werd in 1977 geopend in Nijmegen en inmiddels heeft de franchiseformule 189 winkels actief.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_februari_2013.htm#bakkerbart 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.