Nieuwe franchisenemers voor Amediators

Datum: december 29, 2013

Nieuwe Mediation formule Amediators.nl start met twee franchisenemers, Soraya de Bok (huisvrouw) (Soraya de Bok) en Jurrien Pinkster (hypotheekadviseur) (Jurrien Pinkster), met ruime ervaring in Mediation. Beide ondernemers hebben hebben veel vertrouwen in zowel beroepskeuze als de formule Amediators. De formule is vooruitstrevend, laagdrempelig en innovatief, waardoor mensen met een HBO-denkniveau, dankzij een unieke leermethode, binnen 2 maanden (van huis uit) kunnen starten. Mede door een nieuwe wetgeving bij echtscheiding, zal de behoefte aan Mediators in ons land sterk toenemen. De formule is daar klaar voor.

Inmiddels lopen er al vergaande gesprekken met potentiële franchisenemers, waarbij de eerste 8 aansluitingen maar liefst 75% korting genieten op de instapfee en in het eerste jaar geen minimale formulebijdrage verplichting hebben.

Meer informatie over de formule vindt u in het formuleprofiel van Amediators op deze website. Wlt u in contact komen met de organisatie dan kunt u een informatie aanvraag indienen via bijgaand formulier.


')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.