Nieuwe franchisenemers in ons land voor Battery Street (BE)

Datum: september 25, 2014

Battery Street, het shopconcept van Battery Supplies uit Deerlijk (BE), heeft met succes de eerste twee franchisenemers gecontracteerd in Eindhoven en Culemborg. Battery Street opende zijn eerste vestiging eind 2010 in Roeselare (BE), en runt sindsdien eigen vestigingen in Gent, Antwerpen, Deerlijk en Doornik. De formule heeft de focus qua expansie in eerste instantie op Vlaanderen en Nederland. Kandidaat-franchisenemers uit andere landen in Europa zijn ook welkom. Zo zijn er bijvoorbeeld al contracten getekend in Griekenland, Malta en Frankrijk. Battery Street richt zich op B-2-B klanten en eindgebruikers in de mobiele energie markt.

Ondernemers die willen aansluiten kunnen hun interesse tonen via het reactieformulier in het formuleprofiel van Battery Street op deze website. 

Battery Street Deerlijk. Bron: FranchiseFormules.NL

Bron: Franchise.be

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.