Nieuwe franchisenemer voor Domica Amersfoort

Datum: juni 2, 2015

Sinds september 2013 is Rianne van Esveld, na ruime ervaring te hebben opgedaan bij een andere organisatie, werkzaam als vestigingsmanager van Domica Amersfoort. De gelegenheid deed zich voor het kantoor over te nemen van de vorige eigenaar Wim Balkende, die vanwege zijn werkzaamheden als algemeen directeur van Domica Nederland Rianne deze kans gaf. Een kans die Rianne met beide handen heeft aangegrepen. ‘Rianne is een commerciële topper die ik kantoor Amersfoort naar een hoger niveau zie tillen. Ik heb de afgelopen 13 jaar met veel plezier kantoor Amersfoort opgebouwd, nu is het aan een ander om dit voort te zetten.’

Voor de klanten van Domica Amersfoort verandert er weinig. Het vertrouwde team aan verhuurmakelaars; Stefan van Laar en Jordy Stevens blijft samen met Rianne actief op de Amersfoortse markt. Zij zijn klaar om Domica Amersfoort nog duidelijker op de kaart te zetten. ‘Als grootste verhuurmakelaar van Amersfoort informeren wij verhuurders en huurders graag over hun (ver)huurmogelijkheden. Waarin wij ons onderscheiden?! In de vele jaren ervaring,Rianne van Esveld nieuwe franchisenemer Domica Amersfoort. Bron: FranchiseFormules.NL deskundigheid, lokale kennis maar vooral de persoonlijke benadering naar klanten vind ik zeer belangrijk. Huurders kunnen via ons kantoor binnen 24 uur hun droomwoning vinden, aldus van Esveld. Ik ben van plan om ook meer actief te gaan worden op de Gelderse markt (zoals Nijkerk, Harderwijk en Barneveld). Voorheen deden wij hier niet veel, maar we constateren een grote vraag van huurders en verhuurders in deze regio’.

Het Domica kantoor aan de Hendrik van Viandenstraat 34 in Amersfoort is op weekdagen geopend van 9.00 en 18.00 uur.‘Huurders en verhuurders zijn van harte welkom om binnen te lopen. Mijn team en ik informeren u graag over uw (ver)huurmogelijkheden’.

Ook geïnspireerd door deze enthousiaste ondernemer? Vraag via het formuleprofiel van Domica op deze website (zie beneden) meer informatie aan over de mogelijkheid ondernemer te worden!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.