Nieuwe franchisenemer voor burgerme

Datum: januari 4, 2016

Op 29 december jl. ondertekende Karl Jan de Willigen de overeenkomst met burgerme voor zijn vestiging in Rotterdam-Zuid. Na de start van de eerste vestiging, begin december, in Rotterdam Oost zal eind februari de tweede vestiging in Rotterdam een feit zijn.

Hoewel de roots van Karl Jan niet direct in Rotterdam liggen heeft hij veel vertrouwen in de locatie van zijn vestiging. Daarnaast zijn de formule en het werken met jonge mensen mij op het lijf geschreven, aldus de Willigen dieOp de foto links Tim Meijers (Master-franchisenemer burgerme) en rechts Jan Karl de Willigen. Bron: FranchiseFormules.NL jarenlange ervaring heeft als leidinggevende en leermeester in de horeca.

Franchisegever Tim Meijers is tevreden met de geplande opening van alweer de derde vestiging in vier maanden. Na de voorgaande financieringen steeds via Crowd Funding te hebben gerealiseerd worden wij nu benaderd door banken die veel vertrouwen hebben in onze formule. De vestiging in Rotterdam Zuid is de eerste die via een bankfinanciering is gerealiseerd. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.