Nieuwe franchisenemer Quickmediator in Rotterdam

Datum: juni 22, 2014

In Rotterdam is Albert Ramnewash onlangs gestart als Quickmediator. Albert: ik ben bij Quickmediator aangesloten, omdat ik dan ook gelijk deopleiding kon krijgen en QM geregistreerd ben. Dat niet alleen, de marketing aanpak van Quickmediator is uniek, bijna alle aanvragen komen via internet. Ook kan ik een beroep doen op de vele collega’s en de ondersteuning van uit de franchise is fantastisch, er is altijd wel iemand bereikbaar die mij met vragen kan ondersteunen, dat is toch wat je zoekt in een goede franchise. Snel starten en direct geholpen worden. Ik kan het iedereen aanbevelen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.