Nieuwe franchisenemer Domica Hilversum

Datum: april 30, 2015

Richard Stam is een ervaren verhuurmakelaar. Van 1997 tot begin 2009 was hij eigenaar van Rots-Vast Groep Delft, samen met zijn vrouw. “Met heel veel plezier hebben wij het kantoor gerund en een ruim netwerk aan tevreden huurders en verhuurders opgebouwd. In 2009 hebben wij het roer omgegooid; wij hebben het kantoor in Delft verkocht en ik ben met mijn gezin naar Argentinië geëmigreerd. Hier hebben we de afgelopen jaren met veel plezier gewoond; een heerlijke tijd! Vorig jaar zijn we definitief teruggekeerd naar Nederland. Inmiddels zijn we weer helemaal gesetteld en begon het ondernemerschap weer te kriebelen”, aldus Stam.

De keuze voor Domica was snel gemaakt: “Ik ken een aantal Domica franchisenemers nog uit het verleden en wilde me bovendien alleen aansluiten bij een professionele én landelijk opererende speler. Toen zich de kans voordeed het bestaande kantoor in Hilversum over te nemen was de keuze snel gemaakt. In april heb ik meegelopen op de Hilversumse vestiging om er wegwijs te worden (en de voor mij nieuwe regio te leren kennen) en per 1 mei ben ik de nieuwe franchisenemer!”, zegt Stam vol trots. “De huurmarkt is de afgelopen jaren wel veranderd, maar het is weer erg leuk om mensen te mogen helpen bij hun zoektocht naar een woning en verhuurders te kunnen adviseren over de verhuur en beheer mogelijkheden van hun trotse bezit! Er is veel vraag naar kamers, appartementen en woningen in Hilversum, Laren, Bussum en de rest van het Gooi, ‘we zijn dus naarstig op zoek naar huurwoningen en maken graag kennis met woningeigenaren die hier iets aan te bieden hebben”, vertelt Stam.

Domica Hilversum bestaat sinds het voorjaar van 2013 en is gevestigd aan de Kerbrink 33 in Hilversum: “Een mooie en centrale locatie. Het kantoor is licht en fris; ik voel me er al helemaal thuis!”, vertelt Richard. Vertrouwd gezicht Maureen Langemeyer, die al geruime tijd werkzaam is op het Hilversumse kantoor, blijft met Richard de huurders en verhuurders uit het Gooi bedienen. Barbara Stam heeft een ondersteunende taak en zal zich daarnaast bezig gaan houden met de beheer portefeuille en de financiële administratie. Huurders en verhuurders zijn van harte welkom om binnen te lopen en kennis te maken met ons’; wij zijn alle werkdagen geopend en wij helpen verhuurders graag aan een betrouwbare huurder; enerzijds particulieren, maar we hebben ook een goede samenwerking met de (internationale) bedrijven uit de regio die een woning voor een werknemer zoeken. Woningzoekenden kunnen wij snel aan een geschikte woning helpen, bovendien rekenen wij géén bemiddelingskosten.

Ook geïnspireerd door deze enthousiaste ondernemer? Bekijk hieronder meer informatie over de mogelijkheid ondernemer te worden in het Domica formuleprofiel.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.