Nieuwe franchisenemer De OpbodMakelaar in Delft

Datum: oktober 30, 2012

De OpbodMakelaar heeft haar landelijke dekking alweer uitgebreid met de komst van Reinder Kuipers met een nieuw franchisekantoor in Delft (regio Delft – Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland). Reinder heeft ruim 22 jaar ervaring in commerciële marketing functies in de wereld van het internationaal interieurdesign. Enkele jaren geleden heeft hij het idee opgevat zich verder te willen ontwikkelen in de makelaardij. Hij heeft inmiddels de nodige opleidingen gevolgd en met deze unieke combinatie aan kennis en ervaring op het gebied van wonen en interieur een zeer heldere kijk ontwikkeld op presentatie en verkoopmogelijkheden van een woning.

Momenteel zijn er 9 vestigingen in heel Nederland. De OpbodMakelaar werkt met een nieuwe manier van verkoop waarmee woningen aanzienlijk sneller verkocht worden tegen de optimale marktwaarde. Ruim 40% van onze woningen wordt binnen 3 maanden verkocht.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_30_oktober_2012.htm#deopbodmakelaar

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.