Nieuwe franchisenemer bij The Alchemy Network

Datum: januari 22, 2013

The Alchemy Network heeft naast Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië ook in Nederland een nieuwe franchisenemer mogen verwelkomen. Dhr. Rein Van Deursen start zijn consulting activiteiten voor Alchemy Network Benelux vanuit regio Hilversum waar hij ondernemers zal helpen groei te realiseren in hun zaak via resultaatgerichte programma’s en bruikbare tips die al jarenlang hun nut bewijzen voor bedrijven. Alchemy Network wenst te groeien naar een organisatie van 25 professionele ondernemingsadviseurs voor de Benelux.

Alchemy recruteert verder en werkt sinds begin dit jaar met verschillende modules en voordelen op 4 niveaus om consultant of partner te worden. Deze toetredingsvoorwaarden laten kandidaat franchisenemers toe hun initiële investering te beperken of te spreiden over meerdere maanden.  Alchemy Network wenst te groeien naar een organisatie van 25 professionele ondernemingsadviseurs voor de Benelux en is hiervoor op zoek naar gedreven mensen met gezonde ambitie en een “hands on” aanpak. Verder is een open geest, integriteit en commerciële feeling naast kennis van de Engelse taal een must. Download onze brochure via onze website voor meer informatie.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_22_januari_2013.htm#alchemy

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.