Nieuwe franchisemanager voor Fortune hot drinks

Datum: april 4, 2014

Fortune hot drinks is verheugd te melden dat zij een nieuwe franchisemanager in dienst heeft genomen. Zijn naam is Peter Eisinga en hij is op 1 april 2014 van start gegaan met zijn nieuwe functie. Bij Fortune zal hij de franchiseondernemers begeleiden bij hun bedrijfsvoering en handhaving van de franchiseformule. Daarnaast zal Peter  zich bezig houden met het werven van nieuwe franchiseondernemers. Fortune wenst Peter veel succes met zijnPeter Eisinga nieuwe franchisemanager Fortune hot drinks nieuwe functie.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.