Nieuwe Fieldbox franchisenemers in aantocht!

Datum: maart 20, 2017

Een goede voorbereiding is het halve werk. Deze week is alweer de tweede Fieldbox-franchise training begonnen. 2 Franchise kandidaten lopen de komende weken de gehele franchise training door, om uiteindelijk het Fieldbox franchise certificaat te ontvangen waarna ze als Fieldbox franchisenemer hun eigen vestiging gaan openen.

Na de training weten de kandidaten alles wat ze moeten weten over de franchiseformule, ondernemen en verkopen. Als Team Fieldbox hechten we hier enorm veel waarde aan, het bepaalt namelijk zowel het succes van de franchisenemer als van Fieldbox. De training is tegelijkertijd een goed moment voor de kandidaten om Fieldbox en het team echt goed te leren kennen, zodat hun uiteindelijke keuze voor Fieldbox echt goed gegrond is.

Inmiddels zijn de eerste drie dagen geweest, en we kunnen niet anders dan bijzonder tevreden te zijn. De energie is goed, er wordt hard gewerkt, en de kandidaten leren niet alleen van ons, maar wij ook zeker van hen! De nieuwe potentiële franchisenemers worden zeer enthousiast van de mogelijkheden die het product biedt en de potentie in de gehele markt.

Zou jij hier meer over willen weten en misschien zelfs mee willen doen aan alweer de derde training. Laat het ons dan weten, we komen heel graag met je in contact.

IMG_5234.JPG

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.