Nieuwe eigenaar Multicopy The Communication Company | Alkmaar

Datum: september 24, 2018

Met ingang van 21 september 2018 heeft Multicopy The Communication Company | Alkmaar een nieuwe eigenaar. Ondernemer Roland Karsten, eigenaar van Multicopy The Communication Company | Heerhugowaard, heeft het bedrijf overgenomen.

Roland is al 20 jaar franchisenemer bij de keten, van een ‘nieuwe’ eigenaar is dan ook niet echt sprake. Hij en zijn team van ervaren adviseurs en ontwerpers werken vanuit enthousiasme en met passie voor het vak.

Roland Karsten: “Belangrijker nog is dat we oprechte interesse hebben in onze klanten en in wat zij doen. Om onze klanten te kunnen verrassen met slimme communicatieoplossingen gaan we altijd op zoek naar de vraag áchter de vraag. Dat onze aanpak en onze communicatieoplossingen worden gewaardeerd, blijkt wel uit het feit dat we onze klanten al 20 jaar naar volle tevredenheid bedienen.”

De overname betekent dat er tijdelijk geen fysieke vestiging van Multicopy in Alkmaar is. De vestiging aan de Zijperweg is gesloten. Roland Karsten: “Multicopy Heerhugowaard, aan de W.M. Dudokweg 10 (bedrijventerrein Beveland), is echter goed bereikbaar. Op nog geen 10 autominuten van de Zijperweg en met volop gratis parkeergelegenheid. We nodigen iedereen van harte uit voor een kennismaking en rondleiding.”

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.