Nieuwe dealer AMS in rayon Noord-Holland

Datum: maart 11, 2015

Met het dealerschap van Jan de Cocq van Delwijnen brengt AMS Agricultural Maintenance Support uit Bergschenhoek nu ook haar productenpakket actief op de markt in Noord-Holland. De nieuwe dealer is sinds 23 februari actief in de regio noordelijk Noord-Holland met zijn bedrijf AGGVO (Agrarisch Gespecialiseerde Groothandel Maatschappelijk Verantwoorde Onderhoudsmiddelen). 

Jan de Cocq van Delwijnen (46), woonachtig in Heerhugowaard, kan bogen op 30 jaar ervaring in de agrarische sector. Hij was onder andere werkzaam in de zaadsector en de bloementeelt en heeft daarnaast veel contacten in de glastuinbouw. “Ik heb zelf ervaren dat veel bedrijven werken met traditionele onderhoudsmiddelen die schadelijk zijn voor mens en milieu. Met het maatschappelijk verantwoorde productenpakket van AMS wil ik een verbeterklimaat bewerkstelligen in de agrarische sector in mijn rayon. Ik ben zeer verheugd dat AMS mij het dealerschap gunt en vertrouwen in me stelt.” 

Over AMS

AMS Agricultural Maintenance Support ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige onderhoudsproducten voor de landbouw en tuinbouw. Al deze producten zijn gebruiksvriendelijk, zeer effectief, biologisch afbreekbaar en veilig voor mens, milieu, materiaal en gewassen. Directeur en oprichter René Verkroost wil AMS laten groeien door dealers en franchisenemers in te zetten in tien rayons verdeeld over heel Nederland. “Jan gaat me helpen die groei te realiseren. Hij komt zelf uit de branche, was kweker en teelspecialist in loondienst en had een eigen bedrijf. Daardoor zal hij (potentiële) klanten goed kunnen adviseren. Hij brengt een netwerk mee en is zeer gedreven en enthousiast. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.