Nieuwe Bufkes zaak opent haar deuren in Best

Datum: juli 5, 2016

Op dinsdag 5 juli 2016 opende Bufkes de deuren in het Brabantse Best. Op het Wilhelminaplein nr.1 , starten de kersverse franchisenemers Max, Wendy, Sven en Demi Madlener een mooie en eigentijdse Bufkes vestiging.

Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes ‘Werrem Sjink’ en ‘Limburger’ zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse Bourgondische Broodjes formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien. 

Meer informatie en informatie-aanvragen voor kandidaat-franchisenemers via bijgaand formuleprofiel.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.