Nieuw vlaggenschip Van Melik Food Groep

Datum: maart 12, 2018

Na een intensieve verbouwing hebben Slagerij Van Melik en Bufkes Landgraaf op 9 maart hun deuren geopend. Na een korte periode van sluiting kan iedereen de vernieuwde zaak vanaf dit weekend weer bezoeken voor o.a. het lekkerste vlees, de fijnste vleeswaren en de broodjes van Bufkes. Wethouder Lucassen van economische zaken en Charles Sampers, algemeen directeur Van Melik Food Groep, hebben de volledig vernieuwde vestiging officieel geopend op vrijdag 9 maart 2018, om 10.00 uur.

Het verhaal van Bufkes en Van Melik begint in 1938, het jaar waarin de eerste ambachtelijke slagerij wordt geopend. Door de jaren heen worden er meerdere succesvolle vestigingen geopend onder de naam Slagerij Van Melik, zaken waar superieure kwaliteit van producten en vakmanschap centraal staan. Vanuit deze kwaliteitsslagerijen is in 1996 het zeer succesvolle broodjesconcept Bufkes ontstaan. Vandaag de dag zijn er maar liefst 37 Bufkes vestigingen die dagelijks haar gasten niet alleen van de lekkerste belegde broodjes voorzien, maar ook van salades, soepen, maaltijden, koffie specialiteiten en zoetwaren. Inwoners van Landgraaf en omgeving kunnen vanaf nu weer terecht voor alle lekkernijen bij beide zaken in het winkelcentrum van Landgraaf.

De eigenaren van vestiging Landgraaf, Michael & Tiny Wilbrink, zijn ook erg blij dat ze hun klanten eindelijk weer kunnen bieden wat ze verdienen. “Na de intensieve verbouwing en het verkopen vanuit onze Bufkes foodtruck zijn we erg blij dat we nu weer de lekkerste producten kunnen bereiden voor onze klanten vanuit een totaal vernieuwde zaak. Een zaak waar we erg trots op zijn!” ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.