Nieuw restaurant van Délifrance geopend in Reeuwijk

Datum: september 3, 2014

Het aantal restaurants van Délifrance breidt verder uit. Vorige week is in Reeuwijk een nieuw restaurant geopend. Deze nieuwste aanwinst ligt centraal gelegen aan de Miereakker. Het restaurant hanteert ruime openingstijden. Gasten kunnen ’s ochtends vroeg aanschuiven voor een heerlijk Frans ontbijt en kunnen blijven tot en met het diner. 

Het restaurant is ideaal voor bezoekers aan de naastgelegen supermarkt, welke na het boodschappen doen kunnen genieten van een kop koffie met één van de Franse lekkernijen. Maar ook voor andere bezoekers biedt het restaurant voor ieder wat wils. Een uitgebreid ontbijt, lunch of heerlijke high wine aan het eind van de middag. Dit alles kan worden genuttigd in het bijna 50 zitplaatsen tellende restaurant. Met mooi weer kan er tevens worden plaatsgenomen op het terras met maar liefst 60 zitplaatsen.Nieuw restaurant van Délifrance geopend aan de Miereakker in Reeuwijk. Bron: FranchiseFormules.NL

Voor gasten die minder tijd hebben, is het mogelijk om een bestelling af te halen bij de take-away. Vanaf oktober zal het restaurant ook starten met een bezorgservice. Het restaurant staat onder leiding van Jim Koster en zijn vrouw Renate, tevens eigenaren van de naastgelegen supermarkt.

Délifrance Franchise Formule

Met de opening van het restaurant in Reeuwijk komt het aantal restaurants in Nederland binnen de Délifrance Franchise Formule op 67. Dit internationale concept voor restaurants en corners, omvat naast de restaurants ook 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

Meer informatie
Délifrance Reeuwijk is gevestigd aan het Miereakker 6 in Reeuwijk. Te bereiken via telefoonnummer 0182-394840, info@delifrance-reeuwijk.nl en www.delifrance-reeuwijk.nl.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.