Nieuw restaurant Délifrance geopend in Dordrecht

Datum: mei 27, 2014

Dordrecht is nog een Délifrance restaurant rijker! Afgelopen weekend is in het centrum een nieuw restaurant van Délifrance geopend. Het restaurant is gevestigd aan het Statenplein midden in het centrum. Een heerlijke plek voor het winkelend publiek om de dag te beginnen met een goed ontbijt of bij te komen met een koffie of smakelijke lunch. Het restaurant telt maar liefst 100 zitplaatsen, daarnaast kunnen gasten met mooi weer plaatsnemen op het terras met nog eens 50 zitplaatsen. Tevens is het mogelijk bij de take-away onder andere een heerlijk vers bereide baguette, croissant of andere lekkernij mee te nemen. Het restaurant staat onder leiding van René van Vliet en zijn vrouw Christine. Beide zijn ervaren Délifrance ondernemers met goed lopende Délifrance restaurants in Spijkenisse, Rotterdam en Oud-Beijerland.

Délifrance franchiseformule

Met de opening van het restaurant in Dordrecht komt het aantal restaurants in Nederland binnen de Délifrance franchiseformule op 66. Dit internationale concept voor restaurants en corners, omvat naast de restaurants ook 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

Délifrance Dordrecht Centrum is gevestigd aan het Statenplein 147-148 in Dordrecht.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.