Nieuw in Leiden: Vitaminstore

Datum: november 23, 2015

Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en een ruim assortiment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Sinds twee jaar opent Vitaminstore alleen nog maar winkels met daarin een hippe juicebar en dat maakt het tot een uniek winkelconcept.

Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven, en helpt haar klanten dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes. Het frisse en uitnodigende concept van Vitaminstore bevat een breed assortiment, zodat iedereen die op zoek is naar voedingssupplementen, superfoods, natuurcosmetica,De Vitaminstore in Leiden is gevestigd aan de Haarlemmerstraat 153. Bron: FranchiseFormules.NL slowjuicers of sportvoeding uitstekend bediend kan worden.

Omdat we tegenwoordig lang niet altijd voldoende groente en fruit binnenkrijgen is sinds 2 jaar het Vitaminboost juicebar concept aan de winkel toegevoegd. In deze hippe juicebar worden verse sappen bereid waar een extra boost van bijvoorbeeld spirulina aan toegevoegd wordt; voor meer energie en een betere weerstand. Of eiwitten voor sneller herstel na het sporten. Daarnaast worden er heerlijke ontbijtshakes en lunchvervangers gemaakt met namen als Green Magic of Mango Mania.

De winkel, gelegen aan de Haarlemmerstraat 153, is inmiddels geopend.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.