Nieuw Délifrance restaurant geopend in Veldhoven

Datum: februari 28, 2014

Aankopen doen voor de tuin of balkon wordt vanaf nu nog aantrekkelijker. Afgelopen weekend is namelijk  in Veldhoven een nieuw restaurant van Délifrance geopend, welke is gevestigd in het tuincentrum Life & Garden. Ondanks dat Délifrance Veldhoven in het tuincentrum zit is er ook genoeg mogelijkheid voor andere bezoekers om te genieten van een kop lekkere koffie met een lekkernij of van een uitgebreide lunch. Het restaurant telt meer dan 40 zitplaatsen. Daarnaast kan er bij lekker weer worden plaatsgenomen op het terras waar nog eens 60 zitplaatsen zijn.
De ligging is perfect naast een drukke fietsroute, Maxima Medisch Centrum en een groot bedrijventerrein om de hoek. Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen, welke kan worden afgehaald of doorNieuw Délifrance restaurant in Veldhoven het restaurant zal worden thuisbezorgd. Het restaurant staat onder leiding van ondernemer Frank Luirink, welke tevens de eigenaar is van het tuincentrum.  

Délifrance Franchise Formule

De Délifrance Franchise Formule bestaat al 30 jaar in Nederland. Het is een internationaal concept en omvat in Nederland inmiddels meer dan 65 restaurants en 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.