Nieuw Délifrance restaurant geopend in Den Haag

Datum: november 19, 2013

Half november is er een nieuw restaurant van Délifrance geopend in Den Haag. Een gezellige plek in de Theresiastraat met voldoende zitgelegenheid voor zowel de zakelijke als privébezoeker. Genieten van  een kopje lekkere koffie of een smakelijke lunch. Met de grote hoeveelheid kantoren in de omgeving is dit restaurant ingesteld op de zakelijke bezoeker. Voor een zakenlunch of bedrijfsborrel is dit restaurant uitermate geschikt. Daarnaast  kunnen gasten gebruik maken van WIFI.Nieuwe Délifrance in Den Haag

Tevens biedt dit restaurant cateringmogelijkheden aan en is het mogelijk bij de take-away onder andere een heerlijk vers bereide baguette, croissant of andere lekkernij mee te nemen. In de namiddag wordt er ingespeeld op de behoefte van gasten door middel van een een rijkgevulde high tea, high wine of borrelgarnituur. In de zomer is het goed vertoeven op het terras onder het genot van een ijsje. Het restaurant zal dan tevens op zondag geopend zijn.

Dit is het derde restaurant op rij dat onder leiding staat van ondernemer Bernd Scheuer. Eerder dit jaar opende hij al een nieuw restaurant in Woerden en ook Leiden was al in zijn bezit. Een restaurant in Den Haag prijkte al lang hoog aan het verlanglijstje en deze droom is nu gerealiseerd.

Délifrance Franchise Formule

Met de opening van het restaurant in Den Haag heeft de Délifrance Franchise Formule nu meer dan 65 restaurants in Nederland. Dit internationale concept voor lunchrooms en corners, bestaat naast de restaurants ook uit 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.