Nieuw concept Vitaminstore Delft

Datum: mei 29, 2019

De belangstelling voor gezond leven is enorm en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en kwalitatieve gezondheidsproducten nog altijd sterk toenemen. De gezondheidswinkel is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van vele grote en kleinere Nederlandse steden. Ook in Delft zit er één en die is onlangs in een nieuw jasje gestoken. Daarmee is het na Leidschendam, de tweede winkel van Nederland in het nieuwe concept.

“Tot voor kort zag de winkel in Delft eruit zoals we dat tot nu toe vooral kennen van Vitaminstore: het oranje hart met de vrolijke felle roze, blauwe en groene kleuren en het steigerhout. Die felle kleuren hebben nu plaats moeten maken voor rustige pasteltinten en prachtige visuals. Hiermee krijgt de winkel een wat moderne look en dat past beter bij wie we zijn en het tijdsbeeld van nu”, zegt de trotse Koert Otten, één van de twee ondernemers die meer dan 20 jaar geleden Vitaminstore begonnen zijn.

Behalve de looks is er weinig veranderd, het vertrouwde personeel van Delftstaat nog altijd in de winkel. Zij hebben minstens een studie orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd en worden meerdere malen per jaar bijgeschoold. “Zo is Vitaminstore er zeker van dat alleen het beste advies gegeven wordt”, zegt Koert. Ook het assortiment blijft gelijk en dat bevat een breed scala aan hoogwaardige voedingssupplementen, duurzame natuurcosmetica, sportvoeding en natuurvoeding. Benieuwd naar de nieuwe look van Vitaminstore? Ga dan naar de Molslaan 19 in Delft.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.