Nieuw concept Jumbo

Datum: februari 26, 2013

Supermarkt formule Jumbo opent in Breda op 27 maart een nieuw concept. Deze vestiging krijgt onder andere een Foodmarkt Café.

Iedere dag worden in de supermarkt van verse producten gerechten gemaakt. Hollandse streekgerechten, handgemaakte sushi’s, Aziatische curry’s en soepen van ambachtelijke bouillon kunnen meegenomen worden of ter plekke worden gegeten. “Het concept is volstrekt nieuw in Nederland. Het is weer een inspirerende stap verder in het streven van Jumbo om mee te denken met de behoeftes van de klanten”, aldus directeur formule en marketing Colette Cloosterman-van Eerd. Deze Jumbo Foodmarkt heeft een vloeroppervlakte van 6.000 m². De nieuwe vestiging zal werkgelegenheid geven voor 415 mensen. Dertig tot veertig koks zullen voor de klanten gerechten bereiden. Voor de verwachtte dertig tot vijftigduizend klanten per week heeft deze Jumbo vestiging duizend parkeerplaatsen. In de nabije toekomst kunnen we meer Jumbo foodmarkten en Foodmarkt Cafés verwachten.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#jumbo

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.