Nieuw Bufkes restaurant in Wijchen

Datum: oktober 3, 2016

Slagerij Sanders op de Markt in Wijchen kiest volledig voor Bufkes! Vrijdag 30 september j.l. opende Gert-Jan Sanders de deuren van zijn spiksplinternieuwe Bufkes restaurant in Wijchen. Na 15 jaar zegt hij zijn Slagerij aan de Markt in Wijchen vaarwel en kiest hij volledig voor de belegde broodjes van Bufkes! Bufkes maakte al sinds 2001 al onderdeel uit van Slagerij Sanders als Shop in Shop.

De afgelopen weken zijn de slagerij en Bufkes volledig omgebouwd tot een modern en eigentijds Bufkes restaurant. Midden in het hart van de zaak staat de open keuken met daar omheen ruim 50 zitplaatsen. Naast het Bufkes assortiment kunnen gasten ook voor slagersspecialiteiten zoals gegrilde kippenbouten, spareribs, tortilla’s en ovenschotels bij Gert-Jan Sanders terecht.

Over Bufkes

Bufkes is een unieke formule dat sinds 1996 de lekkerste vers belegde broodjes verkoopt.De producten bij Bufkes worden met zorg en liefde vers bereid met verse ingrediënten, op basis van ambachtelijke en traditionele recepturen. Met name het assortiment warme broodjes is uniek en niet te vergelijken met dat van anderen. Naast onze warme toppers heeft Bufkes de afgelopen 20 jaar het assortiment flink uitgebreid en kun je er naast Dé lekkerste Broodjes ook terecht voor salades, huisgemaakte soepen, piegata’s, speltbollen, menu’s, koffiespecialiteiten, smoothies en limonades.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.