Nieuw bij Koopplein.nl: duurzame bezorgservice

Datum: januari 23, 2017

De franchiseformule Koopplein.nl is een samenwerking aangegaan met Brenger.co.Derk van der Have van Brenger.co: “Brenger is een voordelig, makkelijk en duurzaam platform voor het versturen van spullen voor en door particulieren. Als je spullen wilt versturen, plaats je een opdracht op Brenger.co. Zolang de beloning gelijk of hoger is dan de adviesprijs worden de spullen gegarandeerd binnen 5 dagen afgeleverd.” 


Makkelijk en veilig

Volgens Kees-Jaap van der Kooi van Koopplein.nl is Brenger.co de veilige en duurzame oplossing voor transportproblemen. ”Bij ieder toepasselijke product op Koopplein.nl wordt onder de advertentiegegevens een oranje ‘Bezorgbutton’ getoond. Na één klik kun je direct je opdracht invoeren. De gebruikers kunnen elkaar beoordelen en recensies op de website achterlaten. Brenger checkt de gegevens van zijn gebruikers en garandeert een veilige betaling. Als gratis extra verzekert Brenger schade tot € 300,- en diefstal tot € 500,- (inclusief btw).”


Iedereen kan een Brenger zijn!

Naast dat je zelf spullen kunt versturen via Brenger, kun je ook spullen meenemen voor iemand anders op je route. Je kunt op openstaande opdrachten reageren of op de site routes opgeven die je vaak rijdt. Vervolgens word je op de hoogte gebracht wanneer er een opdracht is op jouw route en je onderweg geld kunt verdienen. Daarnaast heb je ook nog een positieve impact op het milieu. Als jij spullen meeneemt of spullen verstuurt via Brenger, bespaar je CO2-uitstoot. Simpelweg omdat er geen extra verkeersbewegingen worden gemaakt. Dat is mooi meegenomen.

Tot slot

Koopplein.nl en Brenger hebben veel overeenkomsten. Zo richten beide platforms zich op particulieren en hebben duurzaamheid, voordeel en veiligheid voor alle betrokkenen als uitgangspunt.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.