Nieuw bezoekadres voor FranchiseFormules.NL

Datum: februari 27, 2015

FranchiseFormules.NL heeft per 1 maart 2015 een nieuw vestigingsadres aan het Europaplein in Leeuwarden.

Het Europaplein is de grote rotonde als u Leeuwarden binnenrijdt vanaf Amsterdam via de afsluitdijk. Ook als u de stad binnenkomt vanuit de polder (via Almere-Joure-Heerenveen) is ons kantoor goed te bereiken sinds de aanleg van de nieuwe ‘haak om Leeuwarden’.

Het Europaplein wordt binnenkort overigens volledig heringericht. Bekijk hier een impressie van de nieuwe situatie en omgeving.

U bent welkom op afspraak op ons kantoor tijdens werkdagen. 

Het nieuwe adres:

Europaplein 29
8916 HH Leeuwarden

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.