Nico van Loo van start met MOVE retail solutions

Datum: september 26, 2014

Nico van Loo (52) uit Hengelo is onlangs gestart met zijn bedrijf MOVE retail solutions. Met de lancering van de nieuwe website is MOVE retail solutions een feit. MOVE biedt oplossingen op maat voor franchisegevers en franchisenemers (voor zowel starters als bestaande). Nico van Loo: “Ik kom zelf uit een ondernemersgezin, dus de commercie is mij met de paplepel ingegeven. Ik heb ervaren dat je resultaten positief kunt beïnvloeden door je drive te blijven volgen en ik stimuleer mensen daarbij.”

De begeleiding van MOVE kan plaats vinden gedurende het gehele commerciële proces. Na een objectieve analyse van de stand van zaken formuleert Nico van Loo in nauwe samenwerking met de klant, reële commerciële doelstellingen. Hij geeft advies over de uitvoering van de vereiste bedrijfsactiviteiten en begeleidt deze of neemt deze eventueel over. Tevens wordt het eindresultaat getoetst en geborgd. MOVE werkt samen met diverse specialisten die ook kunnen worden ingezet indien gewenst. Nico van Loo van start met MOVE retail solutions. Bron: FranchiseFormules.NL

De toegevoegde waarde van MOVE is de brede retail ervaring en de passie voor het retail vak van Nico van Loo en het feit dat de klant centraal staat. Van Loo: ‘Door goed te luisteren naar de beweegredenen van de klant komen er oplossingen op maat uit de bus.”

Bezoek website MOVE retail solutions

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.