NFV Workshop voor jonge formules

Datum: oktober 13, 2015

Ondernemen in franchiseverband is leuk en spannend, maar kan soms ook lastig zijn. Op zulke momenten kan het leerzaam zijn om die ervaringen met anderen te delen, uw strategie nog eens kritisch tegen het licht te houden en scherp te stellen. Daarom organiseert de NFV maandagmiddag 26 oktober een worskhop jonge formules.

Iedere franchisegever en franchisenemer komt uitdagingen en valkuilen tegen. We merken dat er vooral bij jonge formules behoefte is om met elkaar van gedachten te wisselen over een goede en snelle uitrol van de formule. Speciaal voor deze formules organiseert de NFV de workshop jonge formules. De ervaring leert dat naast de goede voorbeelden vooral ook “bad practices” van groot nut zijn.

Graag nodigen wij jonge formules uit om op 26 oktober met elkaar over de (verdere) uitrol van hun concepten te discussieren.

De workshop vindt plaats bij DOOR Training & Coaching. IJskelderlaan 1 in Doorn. DOOR is al jarenlang een gerespecteerd lid van de NFV.

In de plenaire sessie vertelt Wobbe van Zoelen, eigenaar en algemeen directeur van de franchiseformule Anne&Max, over de oprichting en uitrol van zijn formule tot de huidige 8 vestigingen. Hij belicht niet alleen de succeskanten maar ook de tegenslagen en de minder goed gemaakte keuzes.

Aansluitend vertelt Bart van Luijk, eigenaar DOOR Training & Coaching, kort een enthousiast verhaal over jonge formules. Vervolgens gaan alle deelnemers uiteen om aan ronde tafels met elkaar ervaringen uit te wisselen. Aan elke tafel nemen twee ervaren franchisegevers of geassocieerde leden plaats om uw vragen op financieel, juridisch of commercieel gebied te beantwoorden. Een uitgelezen kans om een specfiek probleem ter sprake te brengen.  

Programma

14.30 uur                     Ontvangst en registratie
15.00 – 15.05 uur Welkomstwoord door Jos Burgers, directeur franchise NFV
15.05 – 15.30 uur Presentatie Wobbe van Zoelen over de oprichting en uitrol van de franchiseformule Anne&Max
15.30 – 15.45 uur
                    
Pauze
 
15.45 – 16.45 uur Korte toelichting Bart van Luijk, eigenaar DOOR Training & Coaching en discussie aan ronde tafels.
16.45 uur Borrel

De workshop is voor leden van de NFV gratis toegankelijk en voor niet-leden € 150,00 excl. btw p.p.

Aanmelden kan via het speciale aanmeldformulier.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.