NFV workshop Jonge Formules op 25 oktober 2016

Datum: oktober 12, 2016

Ondernemen in franchiseverband is leuk en spannend, maar kan soms ook lastig zijn. Bij de uitbouw van de formule doe je ervaring op en kom je uitdagingen en valkuilen tegen. Het kan leerzaam zijn om die ervaringen met anderen te delen, om daarmee de eigen strategie nog eens kritisch tegen het licht te houden en scherp te stellen. 

We merken dat vooral bij jongere formules behoefte is om met elkaar van gedachten te wisselen over een goede en snelle uitrol van de formule. Speciaal voor de jonge(re) formuleleden organiseert de NFV de workshop Jonge Formules. De ervaring leert dat naast de goede voorbeelden vooral ook het delen van dilemma’s van groot nut zijn.

Daarom nodigen wij de eigenaren van jonge(re) formules en medewerkers van formules die nog niet zo lang aan de NFV verbonden zijn uit om met elkaar over de (verdere) uitrol van hun concepten te discussiëren.

Op 25 oktober vindt deze bijeenkomst plaats bij Fortune Coffee in Zoetermeer. Fortune Coffee is al jarenlang een gerespecteerd lid van de NFV en winnaar van de NFV trofee in 2007. In de ontwikkeling van de formule zijn ze bijgestaan door European Franchise Consultants

In de plenaire sessie zal de oprichter/eigenaar Ton van der Tang van Fortune Coffee, vertellen over de oprichting en uitrol van zijn formule. Dit heeft geleid tot de huidige organisaties waarin gewerkt wordt met 27 franchiseondernemers, hun 35 medewerkers en 30 medewerkers bij de Centrale Organisatie. Hij zal niet alleen de succeskant belichten, maar ook ingaan op lastige keuzes en dilemma’s waar je voor staat als franchisegever.  

Aansluitend gaan alle deelnemers uiteen om aan ronde tafels met elkaar ervaringen uit te wisselen. Aan elke tafel nemen bovendien twee ervaren franchisegevers of geassocieerde leden plaats om uw vragen op financieel, juridisch of commercieel gebied te beantwoorden. Een uitgelezen kans om een specifiek dilemma ter sprake te brengen. De middag wordt afgesloten met een borrel.


Programma:

Vanaf 15.30 uur
Ontvangst

16.00 – 16.05 uur
Welkomstwoord door de NFV

16.05 – 16.30 uur  
Presentatie door Ton van der Tang over het oprichten en uitrollen van de  franchiseformule Fortune Coffee

16.30 – 16.45 uur  
Reflectie op het starten en uitrollen van een formule door Hein van Baalen, European Franchise Consultants

16.45 – 17.30 uur  
Discussie aan ‘ronde tafels’

Circa 17.30 uur      
Afsluiting van de tafels en napraten met een borrel

Voor wie?
NFV-leden en niet-leden. We nodigen ook niet-NFV-leden van harte uit voor deze bijeenkomst om kennis te maken wat het NFV-netwerk voor u kan betekenen

Kosten
De workshop is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden.

Locatie  
Fortune Coffee
Van der Waalsstraat 58
2721 KX Zoetermeer 

Navigatie: kruising Javalaan –  Olof Palmelaan

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.