NFV op de KvK Startersdag 7 november

Datum: oktober 12, 2015

Wil je starten als zelfstandig ondernemer? Franchise behoort ook tot de mogelijkheden! Op zaterdag 7 november vindt, van 10.00 – 16.00 uur, de jaarlijkse Startersdag plaats van de Kamer van Koophandel. De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is aanwezig in de steden Amsterdam, Arnhem, Zwolle en Utrecht en zij informeren je tijdens deze dag graag over franchise samen met hun formuleleden AMI Kappers, Anne&Max, Doppio Espresso en Domica

Tenslotte kan voor potentiële franchisenemers een formule een vliegende start als zelfstandig ondernemer betekenen. Over veel zaken is immers al nagedacht. Als lokale ondernemer heb je de verantwoordelijkheid de formule in jouw gebied ook succesvol te maken samen met de kennis en kunde van de franchisegever. Samen zorg je voor de ontwikkeling van het merk. Het is van belang om in de fase van toekomstig franchisenemer een goed inzicht te ontwikkelen in de samenwerkingsvorm franchise, de levenscyclus van een concept, de belangrijkste juridische en bedrijfseconomische aspecten. 

Meer informatie

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.