NFV-bijeenkomst over de Nederlandse Franchise Code

Datum: juni 22, 2015

Dinsdag 16 juni jl. is in Den Haag het concept gepresenteerd van de Nederlandse Franchise Code (NFC). Als belangenvereniging voor een gezonde en duurzame ontwikkeling van het samenwerkingsmodel ‘franchise’ hecht de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) zeer aan uw mening over deze Code. De NFV biedt u de mogelijkheid uw reactie te geven op deze concept NFC, een code die straks voor alle formules geldt. Of u nu lid bent van de Nederlandse Franchise Vereniging of niet, en ook als u de samenwerking zelf een andere naam geeft dan franchising maar het dat per saldo wel is:

NFV-bijeenkomst over de Nederlandse Franchise Code
Datum: Maandag 29 juni 2015 (15;30 uur – 18;00 uur)
Lokatie: Bij NFV Erkend Lid Agri Retail: Galvanistraat 100, Ede.

De ontvangst is vanaf 15.30 uur en het inhoudelijke deel start om 16.00 uur. Na afloop om circa 18.00 uur is er een drankje en gelegenheid tot napraten.

Wij vernemen graag zo spoedig mogelijk via info@nfv.nl of wij op uw komst mogen rekenen.

Bekijk hier de concept versie van de NFC.

Ook zonder het bijwonen van de NFV-bijeenkomst kunt u tot 28 juli a.s. uw mening over de NFC geven aan de Schrijfcommissie. Het centrale consultatieadres voor de NFC is een mailadres van het Ministerie van Economische Zaken, ConsultatieNFC@minez.nl.

Als NFV zijn we graag op de hoogte van de reacties van alle franchisegevers. Wij verzoeken u daarom uw reactie in c.c. eveneens aan de NFV te sturen via franchise@nfv.nl. Naast de individuele bedrijfsreacties zal de NFV zo mogelijk ook een collectieve reactie namens haar aangesloten leden sturen.

Franchise is een prachtig business-format dat tot veel ondernemerssucces heeft geleid. Zowel voor franchisegevers als voor franchisenemers. De NFV maakt zich sterk voor het behoud van de ondernemingsvorm in een evenwichtige samenwerking met een respect voor ieders rechten en plichten. Franchise is in Nederland immers goed voor een omzet van ruim 31 miljard door 743 formules met bijna 30.000 vestigingen in zowel  Retail, Horeca, Dienstverlening als Zorg. Wij doen derhalve een beroep op alle franchiseformules hun verantwoordelijkheid te nemen in dit proces.

Graag zien wij uw komst en/of reactie tegemoet.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.