Nederlandse kaasformule in Azië

Datum: juni 17, 2012

Sinds deze week is in Hong Kong een Nederlandse kaasformule van start gegaan onder de naam Dutch Cheese and More. Dit meldt het Financieel Dagblad. De winkel is gevestigd in een dure winkelstraat en biedt aan kwaliteitskaas als trendy delicatesse. Het betreft een pilot store, want de formule heeft grote plannen in Azië. De franchiseformule wil de komende jaren in liefst 200 Chinese steden een vestiging openen.

Dutch Cheese and More wil zich spiegelen aan franchiseketens als McDonald’s en Starbucks die in sneltreinvaart filialen openen in het Aziatische land. Volgens recent gepubliceerde cijfers van de International Franchise Association zijn er in China ruim 1.900 franchiseformules actief welke goed zijn voor ruim 80.000 vestigingen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_juni_2012.htm#dutch_cheese_andmore 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.