Nederlandse hotelier Willem Reimers komt spreken op Hallo Franchise!

Datum: februari 9, 2016

Laat je tijdens Hallo Franchise The Food Edition inspireren door Willem Reimers, de expert op het gebied van etiquette. Reimers weet alles over goede service en klantvriendelijkheid. Reimers is bij het grote publiek voornamelijk bekend van zijn rol in enkele televisieprogramma’s, zoals ‘Mijn Tent is Top’ en ‘Herrie in het Hotel’.

Hallo Franchise The Food Edition 2016 is hét event waar toffe foodformules en (aspirant)ondernemers samenkomen. Waar en wanneer? Op Hallo Franchise The Food Edition in Den Haag op 12 maart 2016. Dit mag je niet missen! Schrijf je snel in via www.hallofranchise.nl.

See you there!

Nederlandse hotelier Willem Reimers komt spreken op Hallo Franchise! Bron foto: Paul Tolenaar.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.