Nederlandse food franchise formules tonen warm hart

Datum: maart 18, 2020

Spare Rib Express verstrekt gratis maaltijden aan de longafdeling van
het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg. Ook andere franchise formules nemen mooie initiëren.    

In deze extreme tijden waarin horeca tijdelijk de deuren moet sluiten, veel mensen vanuit huis werken, ZZP’ers zonder werk zitten, zorgpersoneel overuren maakt, ontstaan er mooie oprechte initiatieven.

“De zorg doet fantastisch werk en maken lange, zware dagen. Als blijk van dankbaarheid hebben we gratis maaltijden langs gebracht voor het personeel op de longafdeling van het ETZ in Tilburg, aldus Yorrick Obben,” één van de eigenaren van Spare Rib Express Tilburg.” Yorrick wilde er zelf, als initiatiefnemer van dit mooie gebaar, geen ruchtbaarheid aan geven, echter kwam dit bericht via een collega van Yorrick terecht bij het hoofdkantoor van Spare Rib Express Nederland.

Wij vinden dat dit een erg mooi, hartverwarmend, gebaar is en dat mag best gedeeld worden, aldus de woordvoerder van Spare Rib Express Nederland.  

Er zijn inmiddels meerdere franchise formules die op deze manier toch hun steentje bijdragen, zo ook Bagel & Beans die hun voorraad verstrekt aan voedselbanken, zorginstellingen en het Leger des Heils. Een franchisenemer van New York Pizza bood zijn expertise op het gebied van maaltijdbezorging aan restaurants die noodgedwongen hun deuren moesten sluiten.

Wij willen franchise formules, maar ook andere organisaties, vooral aanmoedigen om dergelijke initiatieven juist te delen. Er is al zoveel negatief nieuws, aldus Spare Rib Express, dergelijke inspirerende berichten zullen Nederland goed doen.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.