Natuurwinkel Gouda heropend met nieuwe eigenaar

Datum: mei 21, 2014

Op 22 mei 2014 viert Natuurwinkel Gouda een dubbel feest met haar bezoekers, relaties en leveranciers. Op deze dag heropende Natuurwinkel de vestiging, nadat de afgelopen weken de winkel totaal is verbouwd en van eigenaar is veranderd. Toch blijft deze Natuurwinkel alle vertrouwde gezichten behouden. Celine Brugman was altijd al de drijvende kracht achter deze winkel, maar nu is zij ook officieel de eigenaar. Dat op zich is natuurlijk al een feestje waard, maar de nieuwe v/d Natuur-uitstraling maakt het heropeningsfeest helemaal compleet.

De verbouwing van Natuurwinkel lag voor de hand, omdat Natuurwinkel Gouda nog meer dan voorheen haar klanten wil betrekken bij alles wat de natuur te bieden heeft. Niet alleen het smaakvolle assortiment, maar ook de herkomst van de producten, de productiewijzen van de telers en producenten en de magische verhalen van de natuur zelf. En dat is prettig voor de consument,  want door de kracht van de formule Natuurwinkel is het mogelijk om nog meer dan voorheen kennis over biologische voeding te delen en vooral ook te laten ervaren.

Voor Natuurwinkel is een gezonde aarde de basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Wij delen onze passie voor biologisch en duurzaam leven graag met onze klanten in onze winkel vol gezonde, eerlijke en lekkere producten die met zorg en aandacht zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Dat is een principe waar  Natuurwinkel en ik in geloven, aldus Celine Brugman (eigenaar Natuurwinkel Gouda).Celine Brugman heropent Natuurwinkel Gouda. Bron: FranchiseFormules.NL

In de winkel is een breed scala aan producten van biologische of Demeter kwaliteit te vinden. Het zijn de beste producten van de natuur. Demeter, vernoemd naar de Griekse godin van de vruchtbaarheid, is het internationale keurmerk van de biodynamische landbouw. Demeter hanteert strenge eisen voor dierenwelzijn, het sluiten van kringlopen van mest en voer en de verwerking die zo puur mogelijk moet zijn.

Biologisch herken je aan het Europese keurmerk, het groene blaadje met witte sterren als bladrand. Het geeft aan dat die producten zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen worden geteeld en zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen en/of chemisch synthetische geur-, kleur- of smaakstoffen worden verwerkt.

Heb je zin om zelf de smaak te ervaren van eerlijke en lekkere producten? Wil je graag zelf zien hoe iedere Natuurwinkel toch weer uniek is en toch ook weer een echte Natuurwinkel? Wil jij zien voor welk thema deze Natuurwinkel in haar logo heeft gekozen? Ook daarom is een bezoekje, aan deze winkel aan de Lange Groenendaal 99 2801 LS  Gouda,  het meer dan waard.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.