Natuurwinkel beleeft succesvolle formuledag

Datum: mei 26, 2014

Maandag 26 mei stond in het teken van samenwerking en de toekomst. En daarom werden meer dan 40 enthousiaste ondernemers ontvangen om te horen wat de plannen van Natuurwinkel voor de komende tijd zijn. Na afloop waren de ondernemers  zeer enthousiast en complimenteus.  ‘Grote stappen vooruit, een zeer enthousiast team met een duidelijke heldere visie’, waren veel gehoorde opmerkingen van ondernemers.

2014, het jaar van de creativiteit door samenwerking

In 2013 hebben we het al aangekondigd en zijn de eerste stappen, samen met ondernemers, gezet in de herpositionering van de groothandel Natudis en de Retail keten Natuurwinkel, aldus Petra van der Linden Steenvoorden Brusse (algemeen directeur Natudis en Natuurwinkel).  Dit heeft geresulteerd in de v/d Natuur-visie en een bijhorende uitstraling die de komende jaren grote aantrekkingskracht zal hebben op consumenten en ondernemers. De afgelopen maanden zijn de eerste resultaten al zichtbaar geworden. Zo is de formule met 100% gegroeid in amper een paar maanden en we gaan voorlopig nog niet stoppen met deze groei.

Ook de visie op v/d Natuur heeft een flinke groei ondergaan. Tijdens de formuledag werd een presentatie van alle uitingen in de diverse kanalen aan de ondernemers getoond. Een groot applaus klonk voor het communicatie en retailteam van Natudis.

Ook de ontwikkelingen in het assortiment en het snelle reageren op marktontwikkelingen kreeg een groot compliment. De in 2013 aangekondigde visie, waarin Natudis en Natuurwinkel terug gaan naar haar roots, is volgens de ondernemers oprecht waar gemaakt.

Ter ondersteuning van het project Red de Rijke Weide en de promotie van de Red de Rijke Weide-kaas werd de formuledag gehouden op de boerderij van familie Pelleboer in Mastenbroek. Gaandeweg werd dan ook een gezellige weidevogelsafari gehouden in combinatie met een heerlijke kaas en wijnproeverij. En natuurlijk werd de inwendige mens aan het einde van de dag ook niet vergeten.Petra van der Linden (Natudis):

Het was dan ook een dag met veel inspiratie, creativiteit, warmte en hartelijkheid. Een dag die we niet zo snel zullen vergeten. Een dag, waarin iedereen opnieuw heeft aangegeven dat wij samen v/d Natuur zijn en blijven.De Natuurwinkel-ondernemers en medewerkers bruisen van de energie en hebben passie voor natuurvoeding en de natuur. Het kan niet anders dan dat daar hele mooie dingen uit voort gaan komen!


Over Natudis

Natudis, gevestigd in Harderwijk, brengt met ruim 30 jaar ervaring een totaal assortiment van biologische voeding op de markt. Met 7.500 producten en 300 leveranciers is Natudis de grootste distributeur van biologische dkw-producten in de Benelux. Onderdeel van Natudis is biologisch vers leverancier Kroon, gevestigd in Amsterdam, met een uitgebreid versassortiment van meer dan 1.000 producten. Samen staan Kroon en Natudis voor het grootste assortiment dkw en versproducten voor (natuurvoeding)speciaalzaken, cateraars, restaurants, kinderdagverblijven, scholen en andere grootverbruikers. Natudis exploiteert eveneens de franchiseformule Natuurwinkel, één van de bekendste en oudste natuurvoedingsketens in Nederland. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.