Natudis krijgt eervolle vermelding voor biologische wijnen

Datum: november 4, 2013

Eind vorige week is bekend geworden dat Natudis maar liefst 3 wijnen in haar assortiment heeft, die de vermelding ‘Beste Biologische Wijn’ hebben gekregen. Deze eervolle titel is uitgereikt door wijnexperts die de Podium Omfietswijngids 2014 samenstellen. Het was al korte tijd bekend, dat Natudis dit jaar maar liefst 25 wijnen in haar assortiment had die werden uitgeroepen tot omfietswijnen in eerder genoemde gids. Maar dat er ook nog 3 winnaars zouden komen, is een pluim op de visie dat Natudis staat voor goed, eerlijk en biologisch eten en drinken.

Een beloning voor ons beleid

Petra van der Linden (algemeen directeur Natudis): “Goede wijn behoeft geen krans, dat weten we al een hele tijd. Maar deze beloning, een assortiment met 25 omfietswijnen en 3 winnaars “beste biologische wijn in hun categorie”,Natudis krijgt eervolle vermelding voor maar liefst 3 biologische wijnen dat is meer dan waar je van kunt dromen. Je weet dat je een deskundig team van categorie managers hebt, maar dat de experts dat bevestigen dat is fantastisch”.

Natudis gelooft dat een gezonde aarde de basis is voor goede voeding. Daarom hanteren wij strenge eisen bij onze leveranciersselectie en doen wij hieraan geen concessies. Wij kiezen voor goede kwaliteiten voor ons hele assortiment. Dat is de basis voor ons inkoopbeleid, maar ook de basis van het vertrouwen dat onze klanten ons geven.

In 2013 zijn de eerste stappen, samen met ondernemers, gezet in de herpositionering van de groothandel Natudis en de Retail keten Natuurwinkel. Dit heeft geresulteerd in een visie en een bijhorende uitstraling die de komende jaren grote aantrekkingskracht zal hebben op consumenten en ondernemers. De eerste resultaten zijn al zichtbaar. Behalve nieuwe Natuurwinkels die worden geopend, is de uitstraling van de formule vernieuwd en wordt het assortimentsaanbod steeds krachtiger.

Natudis en de Natuurwinkel gaan terug naar haar roots, maar doen dit binnen de context van deze tijd.


Over Natudis

Natudis, gevestigd in Harderwijk, brengt met ruim 30 jaar ervaring een totaal assortiment van biologische voeding op de markt. Met 7.500 producten en 300 leveranciers is Natudis de grootste distributeur van biologische dkw-producten in de Benelux. Onderdeel van Natudis is biologisch vers leverancier Kroon, gevestigd in Amsterdam, met een uitgebreid versassortiment van meer dan 1.000 producten. Samen staan Kroon en Natudis voor het grootste assortiment dkw en versproducten voor (natuurvoeding)speciaalzaken, cateraars, restaurants, kinderdagverblijven, scholen en andere grootverbruikers. Natudis exploiteert eveneens de franchiseformule Natuurwinkel, één van de bekendste en oudste natuurvoedingsketens in Nederland. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.